Silly: Klar norr-förlängning

Regerande mästarlaget i norr, Luleå Basket, har klart med förlängt kontrakt för Sandra Hedlund.

Förra säsongen stoppades den 20-åriga guarden (moderklubb Boden Basket) från ligaspel på grund av skadebekymmer och planen är att fortsatt jobba med dubbellicens för Luleå Basket och ettanlaget Luleå Stars.

– Det känns kul och inspirerande att skriva på nytt kontrakt med Luleå Basket. Speciellt då förra säsongen för mig blev förstörd av min nackskada med långt träningsförbud och rehab som följd. Men nu kör jag för fullt och satsar allt för att ge mig själv möjligheten att få slåss om speltid och få utvecklas vidare i Sveriges bästa basketlag, säger Sandra Hedlund.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.