Silly: Plus och minus i ligaklubben

Nässjö Basket vill mer efter vårens semifinalspel med mersmakande 2-4 i matcher mot blivande mästarlaget Norrköping.

Klubben har förlängt med stor del av truppen, närmare bestämt elva spelare där guarden Jordan Peltier är den senaste i raden. Förra säsongen snittade han 6,6 poäng, 3,8 assists och 2,5 returer på 21 min/match.

Nässjö har två nyförvärv i form av Jarekious Bradley (Kataja, Finland) och Daniel Hansson (BC Luleå).

På minuskanten noteras att britten Lucien Christofis går vidare i karriären och söker nytt jobb via sin agent.

Egna Nässjö-produkten David Höök har varit föremål för spekulation under silly season, bland annat har mästarlaget Norrköping nämnts som tänkbar klubbadress – men den 22-årige fprwarden drar utomlands och har i dag torsdag presenterats (bilden) av klubben Tau Castello i den spanska andraligan LEB Gold.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.