Klart: Ny guard förstärker

Södertälje BBK har klart med den förstärkning som ersätter Nick Griffin. Nyförvärvet, som klub ben hoppas ha spelklar redan till på lördag, är Trey Freeman. Den nye guarden är 29 år, mäter 189 cm och kommer från spel Sibenka i den kroatiska ligan förra säsongen och allra senast en sejour med Caneros i Dominikanska republiken.

Trey Freeman har tidigare varit på tapeten för SBBK, men i somras blev det ingen affär.

– Jag fick tipset om honom av John Robersons agent. När jag tittade på Trey var det lite över vår budget, men nu har vi fått det att stämma. Jag tror det kan vara bra för laget och att det kan ge den energi och kvalitet laget behöver, säger coachen Ludwig Degernäs till Länsttidningen i Södertälje.

Här klipp från spelet i Kroatien;

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.