Silly: Önskerubriken

Köping Stars har presenterat sin fjärde amerikan inför säsongen 22/23.

Klubben passar då på att på hemsidan sätta önskerubriken ”Curry klar för Stars”. Lite vibbar från förr – som när Jordan var klar för Umeå BSKT.

Den Curry som nu ska prova lyckan i SBL Herr är komboguarden KeShawn Curry, 192 cm, som kommer direkt från college där han spelade för VCU Rams.

– KeShawn Curry är en väldigt spännande spelare, och kommer som rookie ifrån college att vara en enormt viktig pjäs för oss. Hans förmåga att läsa öppna ytor i det offensiva spelet är onormalt hög med tanke på hans unga ålder. Hans atletiska förmåga och speed är dessutom helt galen, säger coach Torbjörn Gehrke

x x x x x

Mera silly season:

Liganykomlingen Kalmar Saints har tidigare värvat Pavle Kraljic, 207 cm. Nu plockar klubben även in brorsan Luka Kraljic – den serbiske 23-årige powerforwarden, även han 207 cm, kommer närmast från spel med Maree på Irland, där han snittade 10 poäng + 8 returer.

– Vi har en tid letat efter en bra och pålitlig spelare för positionen som powerforward och beslutade att signa Pavles äldre bror Luka. Han har erfarenhet från spel som proffs i Spanien och Irland. Jag tror att vi med den värvningen har säkrat bra balans både på fram- och bakplan, så jag ser fram mot att inleda säsongen med optimism, säger Kalmars coach Vladimir Ivankovic.

x x x x x

Uppdatering:

Nässjö Basket tar in U20-landslagsguarden Oliver Cupan som gått på RIG Mark.

x x x x x

Fryshuset tar in forwarden Joys Tshibangu som närmast kommer från spel med Huddinge i basketettan.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.