Silly: Tillbaka i ligan

Luleåfostrade forwarden Samir Ali är klar för comeback i BC Luleå.

Kontraktet blev snabbt klart sedan 30-åringen varit bäst på plan när han med Luleå Steelers träningsmatchade mot ligalaget.

– Det känns skitroligt! Speciellt att få dra på sig BC Luleå-linnet. Jag trodde inte det här för två veckor sedan (skratt). Men när jag fick frågan så kände jag att det är en chans man inte kan missa, säger Ali som tidigare gjort fyra säsonger med BC Luleå och den allra senaste var 2014/2015.

Efter det har han rehabiliterat skador, byggt upp sin fysik rejält och spelat med Luleå Steelers i basketettan.

– Det känns jättekul att få tillbaka Samir version 2.0. Dels är det en produkt av basket-Luleå med stort hjärta för klubben. Men det är också en duktig basketspelare som kommer passa in bra hos oss och hjälpa oss, säger BC Luleås head coach Peter Öqvist.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.