Pilgrimscafé i Blåbandslokalen

Det är premiär för Blåbandets Pilgrimscafé på lördag i Blåbandslokalen! En lördag i månaden kommer vi erbjuda café med pilgrimstema. Varje gång har vi ett kulturarrangemang och på lördag kommer Elin Lundberg för att visa bilder och berätta om sin resa till "Det heliga landet". Hon talar om sina förväntningar och hur det blev. 

Miki Lindmark, Kicki & Christoffer Hedlund kommer att berätta om den nya pilgrimsverksamheten som bland annat innfattar:

– Pilgrimsresa till "Det heliga landet" 4-12 maj 2013
– "Resa-hemma-gruppen"

Blåbandet arrangerar en pilgrimsresa till Det heliga landet i samarbete med studieförbundet Bilda. Redan nu kan du anmäla intresse för att följa med. Det finns 15 platser varav 8 redan är reserverade. Om du vill gå i Jesu fotspår men inte har möjlighet att resa kan du vara med i "Resa-hemma-gruppen" som anordnas i samarbete med NBV. Aktiviteterna startar 1 september. Mer information får du på cafét.

Plats: Blåbandslokalen, Storgatan 40, Umeå.
Datum: 12 maj
Caféet är öppet: kl. 13-17
Kulturarrangemang: kl. 15: "Det heliga Landet" –  Elin Lundberg samt "Pilgrimsresa till Det heliga landet 4-12 maj 2013" – Miki Lindmark, Kicki & Christoffer Hedlund.

På vårt café kan du njuta av bland annat hembakt bröd, gofika, smoothies, fruktbägare, kaffe och te. Välkommen!

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.