Trötta funderingar

Jag är sjukligt trött. Igår sov jag i stort sett hela dagen. Jag hoppas att det bara är att jag är slut på och inte någonting medicinsk. Jag tror att det är sommarens stress som betalar sig nu så jag är inte så orolig. Mest irriterad på att det skall behöva vara så. Och less på att vara trött hela tiden.

Har köpt massa saker så att jag skall kunna göra en scrapbook om Kreta-resan, men har inte orkat gå igenom bilderna ännu och se vilka jag vill framkalla. Önskar dock att jag hade tagit fler bilder men får acceptera att det är som det är. Ser fram emot att få grejorna och sätta igång. Tror att det kommer att bli bra.

Den 6e september fick Lill-Gunnar somna in. Det var min häst, även om min kompis ägde honom på slutet. Han var gammal och hade krämpor så det var bra att han fick avsluta sitt liv innan han skulle lida mer än han gjorde, men det känns lite tomt. Har inte sörjt honom tillräckligt, har inte hunnit men jag vet att det kommer. Han var min första egna häst och vi hade en intressant tid tillsammans 🙂
Jag tycker det är jobbigt när ens husdjur dör, även om det är en del av dealen att ha husdjur. Det gör det dock inte lättare.

Nu skall jag se på top model och sedan fara och handla lite mat.

Dagens tips: Drick vatten. Eller vin 🙂

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.