Sakta men säkert går det framåt

Är så trött. Hela tiden. Det är skitjobbigt för det känns som om jag aldrig vaknar och det gör det svårare att komma igång med någonting.

Men, jag har faktiskt fått lite gjort idag. Jag har bearbetat kapitel 8 och gått igenom kapitel 4. Skrivit in en stridsscen i kapitel 4 och hoppas att den är bättre nu. Kanske skall be min korr-läsare att gå igenom den också? Tycker lite synd om henne då det tillkommit saker efter att hon gått igenom den texten. Jag måste se till att hinna före henne och få in de stora ändringarna innan hon kommer dit. Det stressar mig lite, men främst för att jag tycker att allting tar sådan lång tid och det är för lite tid under dygnet. Ibland önskar jag nästan att jag skulle hamna i mani igen. Då sjutton skulle jag få saker gjorda!
Tyvärr höll jag på att dö förra gången av näringsbrist och sömnbrist så det är ingenting jag vill vara med om igen. Suck. Om jag i alla fall slapp denna evinnerliga trötthet!

Det kändes bra att jag kunde skriva stridscenen idag. Den har jag undvikit i nästan ett år nu 😛
Jag hoppas att jag i morgon kan skriva lite om de som skall dö och Nenas problem med känslorna.
En del av mig är så less på texten att det tar emot att ens läsa den och ännu mer att skriva in något. Men jag vet ju att den blir bättre så, behöver bara ha ork och tid att göra det.

Marsvinen fick vara i hagen ganska länge idag. De hoppade omkring och tjattrade glatt. Det är som om de vill vara ute längre och längre ju oftare jag låter dem vara ute. För min del skulle de gärna få vara i hagen hela dagen men jag tror inte katterna skulle gilla det, de som är instängda i sovrummet 😛

Jag tänkte ta en promenad idag, men det blev inte av. inte heller for jag och handlade mat. Får försöka klämma in det i morgon. Skall träffa praktikanten också, fast jag egentligen varken har tid eller ork. Måste träffa ordförande på torsdag, vet inte vilken tid ännu – osså har vi möte på både söndag och måndag. Vet inte hur jag skall orka när jag knappt orkar klä på mig och äta mat, men, men. Det löser sig nog.

Nu skall jag försöka få i mig lite mat. Jag vill inte och har ingen matlust, men annars bråkar sambon med mig 🙂

Jag kommer nog att läsa igenom kapitel 11-15 fastän jag inte borde. Kanske skriver något också trots att jag egentligen inte orkar. Det brukar ju tyvärr bli så. Vad jag borde göra är ingenting. Absolut ingenting. Max se något lättsamt på tv eller läsa en bok.
 

Har inte ro till det 🙁

Dagens tips: Se möjligheterna – inte motgångarna.

 

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.