Ett litet paket med stora möjligheter

Panduropaketet har kommit! Här skall nu scrapbookas (så fort jag fått det andra paketet samt köpt lim och framkallat bilderna från resan :P) Jag ser fram emot det med nervös förväntan. Jag är så rädd att jag inte skall få det att se ut som jag vill, eller att det inte skall bli av att jag gör någonting. Men, men, inte tänka negativt nu. Det skall bli kul!

Sov ganska länge idag, var tacksam över det eftersom jag tog ut mig för mycket igår och var rädd att jag inte skulle få tillräcklig med sömn ovanpå det. Känns dock som om jag inte har vaknat riktigt idag. Går omkring i en dimma och tar mig inte för någonting. For i och för sig och hämtade ut paketet och det var ju bra. Måste försöka få ihop tillräckligt med energi för att bearbeta kapitel 12, men jag vet inte hur. Jösses, klockan är redan sex! Var tog dagen vägen?

Kanske får acceptera att jag den här dagen inte riktigt fungerade. Det är förjävligt att det skall kosta så mycket för så lite. Jag ångrar dock inte att jag for igår, fick något gjort, men jag tror att det hade varit bättre om jag var hemma.
I morgon måste jag på stan och köpa presenter till systerdöttrarna. Måste ringa pappa och kolla om han har köpt. Får inte glömma att ta med mig telefonen och lämna in den. Den telefon jag har nu är värdelös.

Bara babbel idag. Nåja, så är det väl jämt. Dags att ringa pappa och sedan försöka få i mig mat trots att jag är illamående så att jag vill kräkas.

Dagens tips: Tänk positivt.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.