Söndagsfunderingar

Idag har vi haft pridemöte och styrelsemöte på RFSL Umeå. Det var kul att träffa alla, jag missade ju förra mötet så det kändes bra att komma igång igen. Jag skickar ett stort tack till Ann som ställde upp och vara sekreterare istället för mig. Hon har gjort det ett par gånger nu så det är dags för mig att ta över det igen, men det kändes bra att slippa det idag.
Pridemötet var intressant, kul att höra hur alla upplevt det. Jag hade ju mitt colour of love så jag var inte så inblandad i själva pridearbetet. Sedan stack jag till Grekland sista pridedagen så jag var inte med och fick höra vad alla tyckte då. Vi tog upp det som varit bra och det som vi kan tänka på till nästa år. Lennart med flera har gjort ett hästjobb tycker jag och det skall de ha eloge för.
Styrelsemötet gick snabbare än vanligt, förmodligen för att vi inte var så många där så det blev inte så mycket svammel 😀

Det känns bra att komma hem och fortfarande ha energi kvar. Tänkte lägga lite på boken så att jag får lite gjort idag också. Pratade med en om hon hade lust att rita kartorna till boken och hon var intresserad. Vi får träffas någon dag och filura på hur kartan skall se ut. Jag måste fundera hur jag vill ha den så att jag har en grundidé. Hon sade att man borde tänka sig fantasyvärlden lika stor som tex jorden och att min bok utspelar sig på tex en kontinent, men att man nämner att det finns fler typ. Jag tror dock inte att Bevidaborna skall veta om det så jag behöver inte ändra så mycket.
Funderar på att arbeta med kapitel 9 idag samt göra sammanställningen av Nena i alla fall. Har ju gjort det på Warona och jag tror att det är en smart ide för att se att de följer sina roller och hur de presenteras.

Sambon är borta idag, han är med sin pappa. Är faktiskt lite skönt att vara ensam hemma nu så jag slipper prata 😛
När han kommer hem skall vi äta någonting och sedan får vi se om vi hittar något på tv att se eller om vi ser en film. Jag är lite sugen på Eragon. Den är väl inte superbra men jag känner mig sugen på fantasy.

Har tagit bort höhäcken hos smågrisarna då jag fått reda på att det inte är så bra för dem. Nu får de höet på marken istället trots att det går åt mer då de lägger sig på det och sprider ut det över hela buren 🙂
Skall stänga in katterna nu så att marsvinen får vara ute ett tag. De börjar bli så tama, jag är förvånad över att det gått så snabbt och bra. Jag följer mitt schema och det känns bra.

Kom just på att det är söndag vilket innebär veckoplanering. Suck. Det brukar vara lite jobbigt att få ihop veckan men det är skönt när det är gjort. Men det gör jag sedan, när sambon kommit hem.

Dagens tips: Uppskatta det du har, gräm dig inte över det du saknar.

En liten bild på Error i lådan 🙂

Error

Etiketter: , , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.