Lite segt idag

Träffat AT idag. Försöker få någon sorts struktur på vardagen och livet. Hon håller mig nere på marken när jag vill för mycket 🙂

Fått erbjudande att åka med Gay-kryssningen i november. Kommer nog att göra det, kul att träffa andra CoLare och projeltledare och höra hur det har gått för dem. Jag vet inte hur jag skall orka, men förhoppningsvis har jag mer energi då än nu.

Försöker arbeta med boken men det går segt. Som vanligt vet jag inte vad jag skall prioritera och var jag skall börja. Skulle vilja skriva något nytt men är för trött i huvudet för det. Är för trött för att arbeta med boken överlag egentligen men jag vill ju komma framåt. Har bestämt att jag skall sitta en halvtimme med den och sedan får jag vara nöjd för idag. Har ju mötet ikväll och det tar också energi.

Marsvinen får vitkål för att få i sig vitaminer och annat nyttigt men det verkar inte vara deras favorit i alla fall. Gurka och potatis ligger i toppen. Äpple har de tydligen förätit sig på så det vill de inte ha och morot tuggar de lite på sedan lämnar de den. Snart har de väl förätit sig på vitkål också så då måste jag hitta något nytt. Försöker dock att ge dem varierat med grönt, men har varit dålig på att fara och handla på sista tiden. Skall göra det i morgon och då skall jag köpa lite varierat grönt 🙂
Måste städa buren idag, skall göra det efter min halvtimme med boken. Städade under buren idag i alla fall, rensade bort och ställde i ordning.
Är sugen på att skaffa ett marsvin till, men inte nu. Jag måste se att jag orkar med de jag har först, men är så sugen på en liten bebis.

Marsisarna som små
Marsisarna som små, när jag just köpt dem.


Chobitz igår i hagen


Zassi igår.

Visst är de gudomligt söta! 😀

Nu kan jag inte skjuta på jobbet längre. Jag vill gärna hinna innan jag skall fara. Det är alldeles för lätt att det blir så att man gör massa andra saker än det man skall göra. Skulle vilja sova en timme också men är tveksam till att det skulle hjälpa.

Dagens tips: Lyssna på bra musik och bara låt tankarna fara.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.