Att komma igång

Är trött. Har drömt mycket mardrömmar inatt, stackars sambon har blivit väckt flera gånger – framförallt när det var monster under sängen 😛
Har drömt om död på olika sätt och varit jagad. Tycker det är konstigt eftersom jag brukar oftast drömma mardrömmar när jag är stressad eller väldigt låg och jag tycker inte att jag är någondera nu. Men förmodligen är jag mer stressad än jag tror.
Tyvärr har mardrömmarna gjort att jag inte fått någon bra sömn i natt och nu skulle jag helst vilja sova. Har varit vaken sedan åtta men är tröttare nu än jag var då. Knappt jag kan hålla ögonen öppna.

Men jag har inte tid att sova nu.

Svägerskan fyller år idag så vi skall dit och fira henne plus att jag måste lämna in telefonen och handla mat. Jag vet att jag kommer vara helt slut sedan, eftersom jag också är slut på efter igår, så vill jag få något gjort med boken så är det nu det gäller.
Men det är så förbenat svårt att komma igång. Jag velar mellan alla alternativen och det ena känns jobbigare än det andra. Dessutom har idén på en ny text smugit sig på och pockar lite.

Istället för att börja med någonting surfar jag menlöst runt på internet och nästan väntar på att lust för något skall infinna sig. Nu vet jag ju att det inte är så, så jag har hett på Paul Potts i högtalarna och stängt av tv:n.
Spelar ingen roll vad jag gör med boken – bara jag gör någonting!

Men som vanligt vill jag mer än jag har tid med…

Skall inte sitta här för länge och skjuta på arbetet något mer, nu skall jag ta itu och göra någonting i alla fall.

Dagens tips: Lyssna på dina vänner.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.