Inget gnäll

Idag skall jag inte gnälla. Bara vara positivistisk 🙂

Dagen började ganska tidigt, klockan var ca halv fyra när jag inte kunde sova mer så jag gick till vardagsrummet och slötittade på tv. Trodde jag skulle somna igen och det gjorde jag men inte förrän halv nio men då sov jag i alla fall i två timmar så just nu känner jag mig inte så trött.
Hade helt tagit fel på tid när jag skulle träffa SK så hon ringde och undrade var jag var kvart i tolv och jag trodde att jag skulle dit 13 😛 Sån tur var så var jag ju uppe och klädd så det gick fort att fara dit. Jag tog upp att jag känt mig sjukligt trött ett tag nu och att jag misstänkte att det kunde vara järnbrist. Hon sade att det kunde vara influensa också, hade hört många som fortfarande var fruktansvärt trötta trots att de inte längre hade några andra förkylningssymtom. Skall kolla upp mig i alla fall, för säkerhetsskull.

Vill bygga en stor bur till marsisarna, problemen är bara var jag skall få plats med buren och hur jag skall lösa problemet med Error som vill vara lite väl nära dem. En massa förslag på burbyggen finns här i alla fall : marsvin.ifokus.se/Forum/Read.aspx
Bokhylla kan man få tag på billigt, måste bara fixa så att det finns ett nät som skyddar dem men som samtidigt gör det lätt för mig att nå dem och att rengöra. Får fortsätta fundera. Sedan är det ju en fördel ifall det skräpar mindre än vad det gör nu, de sprätter spån på golvet och jag har en förmåga att alltid söla ned med hö.
Köpte en grytlapp åt de små grisarna igår så att de har något nytt att ligga på. De blir så glada när de får nya saker 🙂

Var hos svägerskan som fylllde år igår. De har skaffat en ny liten kisse som bara är 13 veckor nu. Såååå liten! Att mina bjässar någonsin har varit så små. Den var nästan lika liten som marsvinen. Blev så sugen på att skaffa kissebebis. Vi vill ju bägge, men vi vill inte ha tre katter och de blir ju snabbt stora.

Idag skall jag försöka sätta mig och filura lite på min NaNo-bok. Jag vet på ett ungefär hur jag vill att den skall börja, men måste fundera på vad som egentligen hänt (om jag känner för att besvara det, kanske skall låta det vara döljt) och vad jag vill med personerna samt när de skall träffas och vad de skall råka ut för. Något i stora drag bara.
Ikväll skall jag träffa A, och vi skall spåna lite på kartorna. Känns lite nervöst då jag inte är säker på hur jag vill ha det och att allt kanske inte är helt genomtänkt… Men jag kanske kan få lite tips och förslag i alla fall.

Nu måste jag kila.

Dagens tips: Lyssna på andra men bestäm dig själv.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.