Jag skall inte skriva om snön

Jag väntar på att jag skall vakna. På att jag skall ha energi att komma igång med något, men det verkar segt idag så då får jag väl ta det lugnt istället.
Vilket är lättare sagt än gjort.

Skall be sambon installera kartritarprogrammet senare så att jag kan sitta och leka lite med den. Blir nog ingenting skrivet idag men jag funderar på att lägga mig och läsa istället. Vill läsa King. Undrar om jag skall försöka locka med mig sambon till biblioteket i alla fall. Vi hade tänkt det tidigare men valde bort det då vi bägge är trötta. Annars får jag väl gå själv.
Kanske kolla om jag hittar en bok om skrivande. Även om det är med kluvenhet jag läser dem då jag får mer prestationsångest när det gäller boken. Men det är ju bara nyttigt att lära sig mer.

I morgon skall jag till mamma och hjälpa henne vara barnvakt åt systers barn, hoppas bara att jag inte är alltför trött 😛 Det skall nog gå bra, annars får jag väl sova en halvtimme då.

Nä, nu skall jag dra iväg mig till bibblan. Ser fram emot att krypa ihop i soffan med en King-bok och min supermysiga pläd.

Dagens tips: Njut.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.