mummel, mummel

Snart skall jag fara ned titt Övik och hjälpa mamma att vara barnvakt åt lillasysters barn då syster med sambo tyvärr skall på begravning. Det skall bli roligt att träffa de små igen och jag hoppas att de är sitt vanliga glada jag. Det är så synd att de bor så långt borta att jag träffar dem så sällan, framförallt på vinterhalvåret. Jag hade gärna lagt upp några bilder på dem och på mina andra syskonbarn, men då internet är som det är så låter jag bli. Ni får helt enkelt tro på mitt ord när jag säger att alla mina syskonbarn är de finaste i världen. Och, nej – jag är inte partisk 😛

Jag hoppas att vägen är halkfri eftersom jag fortfarande har sommardäck på bilen och inte gärna vill sluta mina dagar i ett dike. Borde ta bussen i stället, men det går ju inte.

Lånade några böcker på biblioteket igår så nu har jag lite att läsa. Problemet är bara att jag vill läsa alla på en gång. Skall ta med mig två stycken till mamma så har jag något att läsa när jag skall somna inatt.
Jag är så tacksam att mamma har trådlöst internet för då kan jag surfa hemma hos henne också, är ju typ beroende av internet.

Om jag får lite lugn idag funderar jag på att spåna vidare på min NaNo-text. Se om det är något att bygga på eller om jag skall tänka om. Borde jobba med boken också om jag hittar en lucka.

Kommer att sakna att inte se legend och the seeker med sambon ikväll. Tror jag är den enda av mig, mamma och syster som är intresserad av att se den 😛 Det är ju i och för sig inte hela världen att missa ett avsnitt heller.

Nu skall jag sluta svamla och göra mig redo för att fara istället.

Dagens tips: Kom int på nåt.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.