Förlängt besök

For till mamma i Övik i fredags för att vara barnvakt under dagen. När det var dags att fara hem var jag för trött för att fara. Det tog ända till måndagen innan jag var tillräckligt pigg för att köra hem och till och med då var det tveksamt om jag skulle ha kört.
Jag är så jävla less att vara så sjukt trött!

Träffade sjuksköterska och läkare på NUS i måndags, de tog massa tester och försökte utesluta det ena efter det andra. Slutsatsen blev att jag har kört slut på mig och att jag ev har ett virus som förvärrar det. Suck. Jag hade hoppats att det var järnbrist eller nåt så att man hade kunnat lösa det med tillskott. Nu måste jag istället se över vad jag håller på med och börja ta hand om mig själv bättre.

Jag sov i stort sett hela tisdagen och fram till lunch idag. Vi har styrelsemöte ikväll och jag hoppas att jag är piggare då.

Det har inte blivit något skrivet de senaste dagarna och det känns tråkigt, men är man sjuk så är man. Har knappt orkat med FB-spelen 😛

Nu skall jag fara och handla så att jag har mat och kaffe. Plus att jag fått ett paket från Panduro och det är alltid kul 🙂

Dagens tips: Lyssna på din kropp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.