Den bidde lite för stor…

Händiga jag (?)

Kände för att sticka en hundtröja till Fia ifall det är så att hon fryser. Oddsen talade dock emot mig. För det första så har jag en förmåga att inte följa mönster utan hitta på själv och chansa. Resultatet brukar därför bli därefter 😛
För det andra är jag inte en sådan som är noga och jag brukar också ha svårt att slutföra mina projekt.

Men skitsamma – det skulle vara roligt att hålla på med någonting i alla fall, så jag körde på. Upptäckte ganska tidigt att den skulle bli för stor för Fia så då riktade jag in mig på Error i stället. I och för sig behöver kissen ingen tröja så det är ju totalt onödigt. Men vadå, alltid lär man sig något.

Tröjan blev färdig! (snart i alla fall – tåtarna måste sys fast först och till det behöver jag en nål, så frågan är om jag någonsin blir riktigt klar :P)

Här är Error i sin nya lila stickade kattröja – lägg märke till hur han ser ut att trivas…

Error i tröjan

Nu har jag börjat på nästa tröja, men eftersom jag inte vet hur stor Fia kommer att vara så kör jag på en tröja till Smurfan i stället. Hon kommer att uppskatta det ännu mindre än Error men det är lite kul att göra.

Fördelen är ju att Fia kommer att ha några tröjor att växa in i 🙂

Om fyra dagar hämtar vi henne. Känns som igår det var fyra veckor kvar. Tiden går snabbare än vad man tror. Har snart valpsäkrat lägenheten, behöver bara en låda till lite grejor i vardagsrummet. Tyvärr har vi alldeles för mycket kablar men vi har försökt lägga undan de så mycket som möjligt. Man får helt enkelt hålla koll på henne. Längtar!

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.