Nu är Fia hemma :)

Igår var det äntligen dags att hämta henne. Egentligen skulle vi göra det idag men uppfödaren var endå i stan eftersom valparna skulle vaccineras och chippas.
Hon är så otroligt söt och så mycket mindre än vad jag trodde hon skulle vara. Tror marsvinen typ är lika stora 😛

Kan ju dock säga att hon höll mig vaken inatt. Varje timme ville hon ut i kylan. Det är ju super att hon säger till, men jag hade uppskattat att hon sov liiiiite längre mellan gångerna i alla fall 🙂 Fast det är ju något som blir bättre med tiden.

Katterna är lite nyfiken på henne men ingen av dem har vågat gå ända fram ännu. Måste dock hålla koll på dem hela tiden så att de inte hittar på några dumheter. På natten stängde vi ut katterna från sovrummet så då behövde vi inte oroa oss för dem i alla fall.

Måste såklart visa lite bilder på sötnosen:

Fia i sin lilla säng

Lilla Fia

Skall ta mer bilder idag när det är ljust, hoppas på att få några bra bilder när vi är ute mitt på dagen. Hoppas på sol och inte snö.
På tal om snö. Gullehjärtat älskar snön. Hon hoppar och skuttar och gräver med sina små ben. Tyvärr tycker hon att det blir otrevligt efter en stund så då vill hon gå in. Vet inte om jag skall försöka med tossor eller om jag skall låta henne vänja sig. Tycker att hon fryser också, provade hundtäcket som jag fått från svägerskan som har en liknande ras, men trots att den köptes till honom när han var lika liten som Fia så är det alldeles för stor. Jösses vad liten hon blev i det tältet! 😀

Nu hoppas jag bara på att Fia skall börja äta ordentligt, hon äter inte de ransoner hon skall men det kanske är för att hon är så ny här och inte känner sig hemma ännu.

Verkar vara dags att gå ut igen…

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.