Dagens film

Dagens film: Before midnight med Julie Delpy och Ethan Hawke. En film som till största delen består av långa tagningar av två personer som pratar med varandra, mångordigt och intensivrt som i Woody Allens pladdrigaste scener. Låter drygt men är oemotståndligt, liksom de två tidigare filmerna om samma par. Before sunrise från 1995 och Before sunset från 2004. Den som lever 2022 får se om det blir en fjärde film om Jesse och Céline som då är i 50-årsåldern. Alla tre rekommenderas och har minst 8 i betyg på IMDb.

Jag har inte betalt av filmbolaget även om man kan tro det. Det två äldre filmerna har förresten svenska titlar, Bara en natt resp. Bara en dag.

11 kommentarer

  1. cinemahd

    Thank you so very much for the awesome share regarding the dagens film. In fact, I am a very big fan of movies and I found one movie app known as cinema hd which will help you find and enjoy thousands of movies for free.

  2. Ethan Bentley

    PhD Dissertation Help, with its extensive record of providing top-quality PhD Dissertation Help to law students, has made it the top choice for law students in need of help. The icing on the cake is that we provide such services at a cost that is extremely affordable, reducing students’ burden significantly.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.