Talet som inte hölls för partivännerna och övriga

Som jag sa 2009 att jag ville se lite mer vardags kamp. Det vill jag fortfarande. Det är lika aktuellt och viktigt då, som nu. För vi politiker, oavsett vilken nivå vi befinner oss på, behöver vi vardags kampen som sker i vardagen, på jobbet, i samhället o.s.v. Vi behöver er som inte är politiker. Vi behöver er! Era åsikter, tankar, känslor och funderingar, och mycket, mycket mer. Allt detta är viktigt för att vi skall kunna ta vettiga socialdemokratiska beslut byggda på folkhemstanken. Så hjälp oss i vårat arbete så vi kan helhjärtat representera er och oss själva för den delen.

 
Min egen livssituation har inte varit lätt. 2010 började med att min politiska förebild gick ur tiden. Det var också året då jag fyllde 40. Att fylla år skall firas, men nu gick folk och grät på grund av det förlorade valet. Valet då Sverige Demokraterna kom in i riksdagen.
 
Min sjuka far jublade. Han jublade för att nu skulle ”packet” ut enligt honom. Packet är de som inte har något att göra innanför detta lands gränser. De som har sitt ursprung i ett annat land.
 
Genom att min far slutligen gick bort efter en längre tids sjukdom, så förlorade Sverige Demokraterna en väljare. Ska vi låta naturens gång sköta utgallringen av Sverige Demokraternas väljare, eller ska vi nu våga aktivt ta debatten? För det är så partivänner! Att vi behöver visa med tydlighet vilket bättre alternativ vi är och står för!
 
Upp till kamp!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.