Kris! Konkurs!

Jaha då har man mötts idag av lappen stängt pga konkurs. Lappen satt på dörren till Mariehemskiosken. Beklagar att det inte gick bättre för kiosken.

Nu till det jag anser som kris! Vart ska man köpa eller fylla på sitt busskort med resor nu? Tänkte på alla, men framförallt de funktionshindrade och äldre/pensionärer som inte kan cykla eller ta sig ner på stan för att fixa detta. De som inte har något kort som funkar som betalningsmedel på bussarna och inte har råd/eller kan smsa en biljett. 

Den andra krisen i och med detta är att postpaketen finns att hämta på ok/q8 Carlslid. Ska man behöva åka land och rike runt för att kunna hämta sina paket nu? (nej jag har ingen bil ej heller något körkort och ja sådana som jag finns irl.)

Hoppas slutligen att det inte blir ett tomrum av lokalen och att den bara blir ståendes utan att tillföra något till Mariehemscentrum.

Etiketter: , , , , ,

En kommentar

  1. Mina Widding

    Wtf! Carlslid? De kunde väl tatt någonstans som ligger på vägen till stan iaf… Är dock väldans glad att jag hann hämta ut mitt paket i måndags, och att jag hann hämta nycklarna som jag glömde där innan de stängde… För jag menar, de stängde ju för gott! Hur skulle jag annars ha tagit mig in i lägenheten, haha!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.