I skuggan av Norges stora sorg

Ja så här i skuggan av den fruktansvärda tragedi som har drabbat vårt grannland skrevs en artikel i Vk om mig. Vill först sända en tanke till de drabbades nära, kära och jag beklagar verkligen eran sorg.

Okej hur går man från något sådant till artikeln om mig? Hmm…*funderar lite*

Ja roligt att bli uppmärksammad är den första reaktionen. Vill dock förtydliga lite så de som läser min blogg här på Vk får en bättre bild.

Ang. dyslexin så ser ni att jag kan skriva. Men skrivandet är väldigt svårt, dock inte omöjligt. Det är bökigt och tar tid att skriva. Klarar jag tex. inte av att skriva ett svårt ord så försöker jag hitta en synonym, eller så stryker jag meningen helt. Denna blogg finns för att jag ska öva på att skriva.

Ang. studiecirklarna så kommmer jag att hålla min första nu till sensommaren/hösten i ABFs regi. (Håll utkik på ABFs hemsida)

Mitt slutgiltiga mål är inte en affär. Har inget slutgiltigt mål. Jag har en dröm, en vision om att ha en butikslokal med verkstadsdel. Det är en viss skillnad.

Med de korrigeringarna vill jag tacka Evelina för att du skrev om mig, min hobby och mitt företag.

 

4 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Det var en fin artikel, men visst är det konstigt att det nästan alltid blir några fel? I alla fall tycker jag att det var bra att ditt skapande fick uppmärksamhet. Du gör unika och kreativa smycken/konstverk. Lycka till med dina planer. Kram

  2. Krister Klermalm

    Hm, här väkte du inpirationen att jag ska läsa artikeln. Tycker om din stil på dina alster å verk så ett besök på det framtida visionära butik/verkstad lär det bli. Må kanske kunna se även framöver någonstans.
    Där i skuggan finns en unik färgklick jag kan se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.