Roadtrip

Alltid lika intressant att tränga in folk, djur och en massa packning i en bil. Sedan som om det inte var utmaning nog, göra en färd på x antal timmar!  Är äntligen framme vid målet och en aning urslut i kropp och knopp.

Dagens roadtrip startades i Kiruna och slutade nyss i Umeå. Chauffören insåg att hon hade glömt att tanka så vi stannade vid Svappavaara. Där rymde en av hundarna och sprang som en skottspole runt runt bilen. Förbaskade slimmade turbojycke! Efter lite lirkande så var alla i bilen igen och färden kunde fortsätta.

Nästa stopp blev vid Töre där vi gick in för att pudra näsan och köpa var sin kopp kaffe. Tror ni inte att Ash (turbojycken) hade letat sig över packningen till fram i bilen och smaskat i sig typ hela lådan med gofika som vi skulle ha till det nyinköpta kaffet. *suckar* Så där satt vi i bilen och svor, samt spanade på den snygga killen i kassan på macken. Ja ja okej då det var väl mest jag som spanade… 😉

Förövrigt gick väl resan som förväntat, chauffören och jag kommer att bege oss ut fler gånger på vägarna då vi trivs i varandras sällskap och har förbaskat roligt tillsammans. Vi skrattar åt dåliga skämt, pratar i knappt halva meningar där den andre avslutar och/eller besvarar, samt att vi kompletterar varandra helt enkelt.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.