Livet kom emellan…

Hade tänkt blogga tidigare men saker i mitt liv gjorde att varken möjlighet eller motivation fanns för att skriva.

Men bortsett från det så blev min blogg blev väldigt flitigt besökt och läst när jag skrev om kvinnlig ”gubbsjuka”. Kan konstatera att det är fortfarande ett ämne som intresserar många. Det är fortfarande många som har åsikter. Det är fortfarande inte jämlikt därmed heller inte jämställd. Fysisk attraktion har inget med ålder att göra, utan precis som jag försökte beskriva det lite fint, så är det en attraktion som får kroppen att reagera. Det är helt naturligt. Det handlar om lust. Däremot har samhället av olika orsaker skapat något onaturligt, i och med att det inte ses med samma ögon när det handlar om äldre kvinna yngre man. Överlag är min erfarenhet att det är män som redan har accepterat men inte kvinnorna. Det är också skillnad i yngre vs äldres synsett ang detta ämne. Självklart ska man hålla sig inom lagens ramar något annat är det inte på tal om.

Till vissa feminister vill jag säga att min erfarenhet säger att det är inte direkt männen som för vidare ”patriarkatet” när det gäller detta ämne. Kom nu inte och säg att jag inte är för jämlikhet/jämställdhet. Det är just därför jag tar upp detta! För så länge det ses på något som är naturligt som om det vore onaturligt är det inte rättvist. Jag ville till exempel bara ha rätten men det betyder inte att jag vill nyttja den alla gånger. Vill ha samma möjligheter som männen till att få uppskatta någon yngre och även tycka de är fina med en mer sexuell ton.

I bdsm-världen som jag har besökt på nätet och pratat om detta, är det inget problem snarare en cool status, att vara exempelvis dominant kvinna som har fysiskt utbyte med yngre man. De har förstått i konsten av fysiska aktiviteter och attraktion ska det alltid finnas en överenskommelse mellan de inblandade.  Där handlar det inte om vilket kön som är äldst i leken eller är bäst/har rätt.

Vill tillslut klargöra lite…

Nej det är inte jag som springer efter yngre män även om jag gillar dem. De kommer till mig. Nej det handlar inte om omyndiga personer. Det handlar heller inte om någon som är lika gammal eller yngre än min dotter. För mig personligen skulle det kännas konstigt. Jag säger inte att jag har rätt eller fel ang detta ämne, bara att det är något som intresserar och has en massa åsikter om. Som sagt så är detta vad jag personligen kom fram till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.