Sex säljer

Ja om ni inte redan visste det att text om sex säljer lika bra som en text med mördande reklam. För varje gång jag skriver något i stil med det om ”kvinnlig gubbsjuka” eller om otrohet, har statistikens siffror skjutit i höjden. Dessutom är jag ganska öppen och självutlämnande och det gör det väl mer intressant för de som är intresserade av mig kan jag tänka…

Igår kväll satt jag och pratade moral och etik med en person när det kommer till ämnet otrohet. Nämnde också detta på facebook. Fick då denna kommentar ”Vad är definitionen av otrohet för de inblandade parterna är viktigt. Vissa uppfattar blickar eller onani som otrohet…till skillnad mot: Om jag har sex med någon annan än min partner är jag inte otrogen. Så länge jag älskar och respekterar samt är öppen och ärlig mot min partner. Dessutom ska jag givetvis inte såra eller ljuga för den som jag inte är gift med. Vad som är god moral i mina och min partners ögon kan skilja sig från andras uppfattning. Nu vet jag att Sally är relativt öppensinnad och rakryggad i relationsfrågor så jag tror hon har kunnat ha en bra vinkel för personen att ta in.”

Ja jag är öppensinnad även om jag är traditionellt heterosexuell. Kan förstå exempelvis de polygama, bdsm, likväl som de asexuella (ja det finns sådana också och de ska inte behöva känna skam för det). Oavsett vilken typ av förhållande så är det aldrig okej att såra någon annan. Jag anser att ärlighet varar längst! Jag tänker bland annat på den ärligheten mot sig själv och sin sexualitet. För om man inte vet och landat i frågan om vad man själv gillar, hur ska då ens partner exempelvis veta? Visst kan man tillsammans komma fram till vad man gillar och inte gillar, men även där behövs ärlighet. Det är inte fel att utforska sina sexuella ramar och för de som är religiösa finns det ytterligare ramar att ta hänsyn till. Men oavsett vilka ramar man har, behövs ärlighet! Frågan jag nu tillslut ställer mig är, kan ärlighet sälja lika bra som sex?

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.