Vaudeville 2015

När jag inte ägnar tid åt utrensning av prylar, prismärkning så syr jag pärlor och paljetter med mera till föreställningen Vaudeville 2015. Det är ”en soirée i två akter, i för- och mellankrigstidens provokativt dekadenta och gränsöverskridande zeitgeist. Under en kväll flyr vi samtidens grå tillvaro och kastar oss tillbaka ett sekel med makaber komedi, burlesk eskapism, och extravagant vintageperformance. För att ge artisterna fritt spelrum är åldersgräns satt till 18 år.
Under pausen bjuder Två Trattar på härligt knastrig stenkakemusik till kaffet och efter föreställningen öppnar vi baren för drinkmingel till levande musik. Publiken uppmanas att klä upp sig i tidsenligt snitt för att bli en del av helheten och tillsammans bidraga till en autentisk och fängslande upplevelse á la The Great Gatsby.”

10616525_720438488030399_8391321491688335909_nTed Hammonds bild beskriver temat så otroligt bra!

Nervöst att lilla jag skapar konferencierernas kläder och jag hoppas innerligt att det blir så bra som jag ser de färdiga plaggen i mitt huvud. Igår var det kostymprovning och repetition här hemma och det jag såg och hörde är mycket lovande för kommande kulturhändelse på folkets hus.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.