2016 har bara börjat

Vet inte vart jag ska börja men jag börjar känna mig hoppfull igen. Betar av punkt för punkt för att närma mig ett så normalt fungerande liv som möjligt. Under tiden så fortsätter jag arbetsträna på det bästa stället jag kan tänka mig. Vad skulle jag ha gjort om inte S&F båsloppis tagit emot mig? Känner att jag bidrar och behövs. Det är dock en bit kvar till att komma upp i 75%. Allt detta har gjort att jag kommit igång med skapandet av mitt re-designmärke så det står härliga till.

Hatt 1

Jeansväst 1

Både hatten och barnvästen finns att beskåda på Sök & Finn på Björnvägen (gamla barnens hus) i mitt bås G11. Så är du nyfiken och vill se en del av mina ’skapelser’ kanske fynda något så har ni möjlighet till det nu under en period.

Men det kommer finnas så många tillfällen i år att se och fynda allt från Rockstars and BUTCHers till diverse steampunk. Evenemanget Pandoras box är dansföreställning med fantastiska dansare. Efteråt kommer det finnas tid för mingel och kika på den lilla minibazaren. Självklart kunde jag inte tacka nej till att vara med på detta. För den som gillar dans är detta ett måste.

Vad mer… Jo jag ska ha om planerna inte har ändrats ha utställning på Stadsbiblioteket i höst. Får se vilken väg de väljer att jag ska jobba med när det kommer till ämnet steampunk och böcker. När vi ändå är inne på böcker/bibliotek kom jag att tänka på förfrågan jag fick idag om att medverka i en tidning men mer kan jag inte säga just nu. Så ni förstår! Året har bara börjat och jag är redan bokad som kreatör för både det ena och det andra. Kanske avslutar jag året med att medverka i Maria församlings julkalender men än är det långt dit att mycket hinner att hända.

Vill tacka alla som tänker på mig när det dyker upp tillfällen att få visa mina ’skapelser’.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.