Äntligen Fredag!

Ja en ska ju både säga och känna så har jag förstått.

Dessutom ska en tydligen vara lite lätt hyper över att IKEA öppnar idag. IKEA denna koloss som är utformat på ett sätt att hela din dag försvinner, om du sedan har köpt något annat än värmeljus och servetter kommer du förmodligen förlora en dag till pga att du får montera ihop möbeln/möblerna själv. Nä nu ska jag inte klanka ner mer på IKEA som faktiskt är bra på sätt och vis. Tänker på arbetstillfällen, de som behövde få byta arbetsplats och så vidare. För det går inte att blunda för att staden växer.

Istället väntar jag och båsloppisen Sök&Finn på att folk ska byta inredning. Förhoppningsvis hyr de bås för de mindre prylarna som måste säljas. Under tiden hjälper jag min dotter att hålla snyggt i hennes bås E07.  Det är lagret av svarta/subkulturella kläder från ”Coras alternativ”/(Uma Obscura) som nu säljs iom att vi har andra planer och självklart behöver pengarna så att hon inte hamnar i samma sits som jag.

Så vad är min plan för helgen förövrigt? Ja det var ju inte som verkligheten skvallrar om att bara ha 4:- kvar på kontot. Tror att med matkassen som min vän lämnade, få lite kraft till att skapa så jag själv har något att sälja. Helst hade jag velat ha så mycket kraft att jag kunde ge mig på de stora idéerna i form av lampor men risken blir att det bara kommer skapas lite smycken och pimpa lite kläder som vanligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.