Vad är det som händer?!

Sedan jag kontaktade Lisa och tackade för det hon hade skrivit om ”att det är dyrt att vara fattig”, har det hänt en hel del. Känner mig omtumlad och lycklig, på sätt och vis rik men fortfarande ekonomiskt fattig.
Bloggen hamnade på andra plats av de mest lästa på Vk-bloggarna. Tur att jag tog en bild för det är på sätt och vis fortfarande för mig obegripligt, även om det till största delen var Lisas förtjänst.
Dessutom har jag idag fått ytterligare en matkasse men denna gång från någon okänd som tydligen även läst om mina tjugo år gamla trosor. Rätt storlek och dessutom den absolut bästa färgen var det på de nya trosorna. Tack så otroligt mycket! Tänk att folk tycker jag är värd att ges allt detta. Förundrad. Tacksam. Rörd. Glad.
Jag är inte förmer än någon annan.
Så trots det hoppas jag att ni får ut något av att läsa min blogg, kanske tom lite inspiration eller en och annan tankeställare.

 

3 kommentarer

    • Sally Danielsson (inläggsförfattare)

      Hej! Det vet jag mycket väl iom att jag har suttit i dess styrelse. Tyvärr triggas mina diagnoser av olika orsaker, att det för mig inte är ett alternativ. Är glad dock att verksamheten finns för de som behöver och faktiskt kan ta sig dit utan att bli triggad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.