Vart är vi på väg?

Läser kommentarer på Inte rasist men, som har skärmdumpat från Avpixlat kommentarerna ”vår kommande folktribunal kommer ta hand om dessa” och syftar till kvinnor vilka personen anser vara feministhäxor. Läser ytterligare ”Kvinnan som går i säng med fiende borde bli av med sin rösträtt” och ”Jag hoppas nu att ni är övertygade om det katastrofala i att låta kvinnor ha hand om ett lands migrationspolitik och att inneha poster inom det offentliga där man hanterar främmande män. Deras förrädiska, lögnaktiga och högst egoistiska beteende gör sig påmint igen och jag har rapporterat detta dagligdags. Alla kvinnor måste avsättas omedelbart tills att man kan reda ut detta. Detta gäller socialbyråer, migrationsverket, skolor, socialnämnder, rättsväsendet etc. De agerar totalt vårdslöst och struntar helt i riskerna och accepterar att till och med deras barn far illa i jakten på män från fjärran östern att behaga deras lustar, detta måste hejdas gott folk eller så kommer de driva det här landet till total kollaps.” (Dessa citerade kommentarer är skrivna av tre olika personer.)

Bara det där är nog så mycket galenskap enligt mig att det räcker! Låt oss bena ut det en aning….

Då jag inte med 100% säkerhet har kollat vissa personer och deras uppgifter kan jag bara anta en del saker. Jag uppfattar det som att dessa tre personer identifierar sig som svenska män med tillhörighet i ett omtvistat riksdagsparti. Detta parti som anser att ord och handling inte behöver stämma överens. Så vi börjar med den utgångspunkten när vi sedan fortsätter….

Folktribunal? Tribunal enligt Lilla uppslagsboken från 1961 ”i nyare tid viss domstol” menar då personen att ”folktribunal” är av eller för folket, kanske rent av både och?! Om det är av folket vilka kriterier ska då uppfyllas för att sitta med och besluta? Tydligen inte kvinna vad jag kan förstå. Förresten vad är kriterierna för att uppfylla att vara feministhäxa som behöver bedömas av en så kallad folktribunal? Det hade jag också gärna velat veta!

Det där då med ”Kvinnan som går i säng med fiende borde bli av med sin rösträtt” är väl ändå bara en så konservativ åsikt, att den är mer bakåtsträvande än rannsakande, av den svenska mannen som känner sig blåst på sin bestämmande äganderätt över kvinnor, framförallt blåst på det sexuella. Det säger väl mer om mannens brist på sexuell utstrålning? Förresten är det inte även ”sex med fienden” om en så kallad svensk man åker till Thailand och har sex med en Thailändska? Tänkte på svensk vs sex med icke svensk. Om det är skillnad så undrar jag i så fall vad det är för skillnad förutom det uppenbara med männens rättigheter  inte är det samma som kvinnors rättigheter. Nej jag är inte korkad, jag bara ifrågasätter.

Till slut den sista kommentaren som gör mig så trött på inskränkta män att jag känner ett visst illamående.

Vilken eller vilka kvinnor har sårat dig så djupt att du med sådan stor rädsla för kvinnor tänker vara så kallat manligt offer, att du har tydligen rätt att bryta mot FN konventionen och de mänskliga rättigheterna? Är de mänskliga rättigheterna inget att ta hänsyn till för att de kom till under ledning av en kvinna? Vad blir konsekvensanalysen när en tar bort alla kvinnor från beslutsfattande positioner så som myndigheter, skola med mera? Detta vilket kommer bli en kollaps i ett storleksmått vi inte kan föreställa oss mer än väldigt katastrofalt. Det är väl inget annat än korkat då att vilja genomföra bara för att du är rädd för kvinnor med makt och inflytande som inte går i ditt ledband av inskränkta och onyanserade åsikter eller?

Förmodar att det nu finns en hel del människor som både tycker och tänker en hel del om det jag skriver. Ni får tycka och tänka men jag tänker inte låta mig hotas för era eventuella åsikter bara så att ni vet. Grova hot kommer att polisanmälas. Jag säger inte att jag har rätt eller fel. Jag läser, tänker, reflekterar och har åsikter precis som alla andra. Det kan hända att jag ibland brister i formulering men jag tror på er förmåga att förstå vad det är jag vill få fram/förmedla. Att dessa män är rädda, har så dåligt självförtroende då det kommer till sin tilltro om den egna sexuella utstrålningen, att utländska män får egendomen (i form av svenska kvinnor) att välja att hoppa i säng med så kallade fienden. Det måste vara fruktansvärt jobbigt.

Ps. jag har valt att inte gå in på vad som anses svenskt utan anser att det får ni fundera över själva. Jag har heller inte valt att dissekera kommentarerna till fullo för den tiden och orken vill jag ha till annat som jag anser är roligare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.