Conny Forsströms demokratiskt socialistiska blogg

Politiska åsikter

Att stå på de rikas sida..

Jag undrar hur det känns, att som politiker representera de starka, de rika, de välbesuttna och kämpa för att dessa ska få mer. Jag undrar också hur det känns att vara allianspolitiker och vilja att de redan svaga ska få ännu mindre av kakan. Jag bara funderar.. 

Men ens politiska hemvist säger ju en hel del om hur man ser på människor och vilken funktion människor ska ha i samhället. Samhället finns FÖR oss människor, inte vi för samhället, så BORDE det vara i alla fall. (Självklart måste vi alla jobba och bidra till en gemensam välfärd, det vill ALLA, oavsett politisk hemvist Det är ju lika bra jag skriver detta också för det lär väl bli kommentarer från högermänniskor annars.)

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Erik K

    Vilken värld lever du i? Tror du på fullaste allvar att det bara är socialister som tänker på andra? Alliansen tänker på andra men de vill primera de som jobbar och drar i skattepengar så att de som står utanför ska få medel att leva för. Sluta upp med ert hyckleri snälla!

  2. Alejandro Caviedes

    Erik: Om alliansen hade velat premiära dem som jobbar, då hade inte näringsministern Maud Olofsson föreslagit att ungdomslönerna ska sänkas. Om det är deras sätt att premiera ungdomar som jobbar, då vill jag inte tänka på vad som skulle vara deras sätt att bestraffa dem. Med såna vänner behöver man inga fiender

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.