Conny Forsströms demokratiskt socialistiska blogg

Politiska åsikter

Moderaterna erkände öppet..

http://blogg.vk.se/edward-riedl-m-politiker/2010/01/21/arbetslinjen-star-mot-bidragslinjen-i-hostens-val-153957//?kommentera&app#kommentera 

att de vill nedmontera välfärden. Se sign. P-O Moströms citat lite längre ner bland inläggen, citerat Anders Borg. Det här är förstås inget nytt. Allt det här vet vi sedan länge att moderaterna avser göra. Problemet, moderater och andra högerpartier, är bara att folket aldrig kommer acceptera detta. Något nytt USA kommer ni aldrig få till i Sverige.

Vore intressant att läsa moderater och andra alliansanhängares kommentarer gällande citatet.

 

Här följer citatet:

Citat:
Att på ett rationellt och humant sätt nedmontera den generella välfärdspolitiken…. Arbetet kommer att kantas av misstag, bakslag och besvikelser, precis på samma sätt som det mödosamma arbetet med att bygga upp modellen, men det måste ske.

(citat ur Anders Borgs bok ”Generell välfärdspolitik – bara magiska ord” 1992)

 

 

Etiketter: , , , ,

8 kommentarer

  1. Mr Cool

    Conny, vi läsare på forumet väntar otåligt på din kommentar rörande siuationen i Venezuela. Du har ju tidigare skrivit flera inlägg om den positiva utvecklingen samt fantastiska politik och nu är du bara ……..TYST.

  2. L. Gidlöf

    Du måste snacka med Alejandro. Att han berättar att han rakar sig där ”nere” är inte bra för hans trovärdighet i hemtjänsten. eller vad tycker du?

  3. Johan Karlsson

    Ja nyfikenheten växer angående Venezuela. Har den negativa tillväxten, som de facto gjort folket fattigare, vänts ännu? Hur fortskrider stölden av människors privata egendomar och livsverk? Vad är det för skitstolsfabrik som Mr Cool pratar om?

  4. Maria Dahlbäck

    Conny tillämpar ingen envägskommunikation. Om ni vill ha svar så småte ni ju fråga honom istället för att gå till personattack. Det han skriver om högeralliansen är skrämmande rätt. Jag förmodar att det är därför ingen ids kommentera det han egentligen skrev, utan istället går till personangrepp. Alla högersympatisörer skämms förmodligen över att det som sägs faktiskt är en skrämmande sanning. Vill vi verkligen ha ett nytt USA i Sverige med allt det som det innebär? Tänk om ngn av er ngn dag skulle hamna på fel sida av sträcket, då skulle ni säkert vilja ha kvar välfärden..

  5. Mr Cool

    Conny, glöm inte Venezuela…..och skithusfabriken som jag refererar till var ett drömprojekt där arbetarna ”tog över” d.v.s. konfiskerade andras egendom. Conny beskrev detta i målande och beundrande ordalag och när jag kollade upp företaget så tillverkade de toalettstolar. Men Conny, kom gärna med en ny rapport.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.