Conny Forsströms demokratiskt socialistiska blogg

Politiska åsikter

Littorin försade sig!

Han har tydligen yttrat, i debatten här i Umeå i torsdags, att sjuka och arbetslösa inte ingår i välfärdens kärna. Det här är något som varit allmänt känt länge, men bra för motståndarna att Littorin nu öppet säger hur moderaternas ideologi förhåller sig till de som har det sämst ställt. Han lämnade öppet mål liksom. De andra högerpartierna är självklart inte bättre i denna fråga. Solidaritet, det är högern allergisk mot. Så har det alltid varit och så kommer det fortsätta att vara! Låt oss inte glömma det i valet 2010, ut med packet! In med en rödgrön regering där MÄNNISKAN, inte pengarna, är i centrum!

Etiketter: , , , , , , ,

3 kommentarer

  1. Ann

    alla som vill att de som verkligen är sjuka i sverige ska få det sämnre och jobbigare och blir mer kränkta ska rösta rött. sedan får de röda säga vad de vill om att de tänker hjälp de har de inte gjort hitintills. inte de som verkligen är sjuka men den hjälp som många riktigt sjuka fått av borgarna är makalöst underbar.

  2. Mr Cool

    Conny har nu gjort en helt egen tolkning ungefär som fan läser bibeln.

    Men vad tycker du om följande citat? Vid ett första majtal sa P Nuder: ”Vi socialdemokrater VILL INTE och TÄNKER INTE samarbeta med några kommunister i det nya seklet.”

    Örjan Nyström Facklig strateg LO i Göteborg:

    ”I Sverige leder kollektivavtalens jämförelsevis höga lägsta löner i förening med höga arbetsgivaravgifter och skatter på arbete till att det inte finns någon efterfrågan på de som har en svag marknadsattraktion, och de drivs ut i de offentliga försörjningssystemen.”

    Hur går det i Venezuela Conny????

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.