Conny Forsströms demokratiskt socialistiska blogg

Politiska åsikter

Högeranhängarna tycks desperata nu….

En signatur som parodierar mitt namn (olika varianter, Jonny Forsstrom och Ronny Forsström) och det jag skriver har dykt upp som parodier på det jag skrivit,  i flera personers bloggar här. Uppenbart är att det är en högeranhängare som inser att argumentationen inför valet är förlorad och nu måste ta till andra metoder. Om den personen/personerna tror att det kommer tysta mig så har den/de fel. Jag blir bara ännu mer peppad att blogga emot högern! Men till skillnad från den/de som parodierar mitt namn och det jag skriver, så diskuterar jag politik, inget annat!  

Etiketter: , , , , ,

6 kommentarer

  1. L.Gidlöf

    Alla högertomtar hör upp! Det är jag den allsmäktige Gidlöf som bestämmer. Därmed basta..

  2. Carina

    Det kan ju faktiskt vara så att det finns folk som också heter forsström i efternamn. Nu tycker jag du nästan verkar paranoid.

  3. Hanna

    instämmer med Carina. du börjar bli parnoid Conny. sköt ditt eget och skit i andra vad de gör fokusera på att skriva om de du brinner för och strunta i vad andra gör. du vet väl att om detta du skriver är anklagelser på felaktigagrunder så ser det mindre bra ut för dig och bättre för högern. även om du aldrig kommer lyckas få mig att rösta rött så måste jag erkänna att du med din texter fått flera att säga att de inte heller kmmer rösta rött.

  4. Conny Forsström

    Hanna och Carina, det handlade inte om ”en känsla” eller att jag skulle hittat på, eller t.o.m. bara TROTT att någon parodierade mig. Det finns konkreta bevis men nevermind, nu struntar jag i det. För så långt har ni rätt, man ska inte låta sådant trycka ner en. Politiken framför allt! Det är den vi ska diskutera!

  5. Arbetare

    Du har rätt Conny, desperationen driver fram en heldel barnsligheter, i kommentarerna, och ofta kommer de i grupp. Jag har inte sett det förut, så många fula och elaka pers det finns inom högern.
    Man kan undra vad de eg vill, det kan då inte vara att bevisa att högern är bäst???
    Nu visar de ju bara att högern är fulast! Konstig taktik!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.