Conny Forsströms demokratiskt socialistiska blogg

Politiska åsikter

Vilket citat! :-)

Läste det på facebook och det var så bra att jag klistrar in det här:

Om välbärgade får vara med och bidra ekonomiskt till mindre bemedlade kallas det BIDRAG och ska bekämpas till varje pris.

Om mindre bemedlade får vara med och bidra ekonomiskt till välbärgade så kallas det AVDRAG, och skall behållas till VARJE PRIS

alliansens politik i ett nötskal…..

Etiketter: , , , , ,

16 kommentarer

  1. Bröderna Gidlöf- Leif talking

    Blir spännande att se hur ni ska finansiera alla ”överbud ni kom med efter helgens valkonferens. Skulle vara intressánt att för en gångs skull få ett konkret svar.

  2. Bröderna Gidlöf- Leif talking

    sedan att ni inte vågar berätta var ni har ert partikansli, kan bara benämnas som hyckleri.
    Stå för din egen politik istället för att kasta skit på högern. Kasta lite skit på vänstern också, för du anser ju dig stå någonstans i mitten.

  3. Conny Forsström

    Svar till Bröderna Gidlöf- Leif talking (2010-03-29 10:45)
    I mitten? Jag står till vänster. Högerns politik är inte bra för majoriteten. Klart att jag försöker väcka opinion mot högerns rikemanspolitik.

  4. Conny Forsström

    Svar till Bröderna Gidlöf- Leif talking (2010-03-29 10:45)
    ”Var vi har vårt partikansli”? Vad pratar du om? Om det är mer svammel om SD så har jag redan sagt att jag är EMOT SD. Jag är socialist. Jag står på vänsterkanten politiskt! Jag vet verkligen inte hur många gånger jag ska behöva upprepa det. De flesta vet nog det vid det här laget.

  5. Emily

    I ett avseende håller jag med bröderna. Det vore intressant om du ville försöka få över folk till vänstersidan genom annat än att skälla på högern. Vad vill partierna (s,v och mp)? Vad är bra med det? Hur ska ett bra samhälle byggas upp ur ditt/deras perspektiv?
    Vi som hamnat på högerkanten för att vi inte varit nöjda med socialdemokraternas (med allierades) åstadkommanden tidigare vinns över lättast med vilka nya visioner och mål (samt hur de ska nås) vänsterkanten har.
    Skitkastning på motståndarna kan alla, svårare är att argumentera för bra och dåligt med den egna politiken.

  6. Mr Z

    Conny, om du nu är ute efter ett mer rättvist samhälle, borde då inte alla bidrag avskaffas med undantag för barnbidraget som är det enda bidraget som kan sägas vara 100% rättvist. Vidare borde det väl också i rättvisans namn avskaffas alla avdrag eftersom dessa hur du än vrider och vänder på det aldrig kommer att bli 100% rättvisa. Slutligen undrar jag på vilket sätt oppositionens politik är mer rättvis, för skall någon få det bättre, måste någon annan få det sämre. Detta gör att begreppet rättvisa är ett subjektivt begrepp och oppositionen är därmed inte ett dugg mer rättvis än regeringen.

  7. Bröderna Gidlöf- Leif talking

    Det är ett fritt land och vem som helst får uttrycka sin å
    sikt. Du kan inte skrämma mig, om jag tycker att du är en hycklare som inte står för sina egentliga åsikter så får jag tycka dig. Måste vara schizofrent för dig dock. Är du SD:are måndag,onsdag och fredag och kommunist tisdag och torsdag. För att sedan varva ner på helgen och kalla dig ”Sosse”. Sedan skulle det vara intressant om du kunde berätta vad du jobbar med.

  8. Mr Cool

    Conny, glöm inte att det är en vänsterkonstruktion att kunna nolltaxera. Själv vill jag avskaffa alla former av avdrag och bidrag eftersom det leder till orättvisa och fiffel. En platt procentuell skatt är också den ultimata rättvisan.

    MEN du svarade inte på min fråga om villkoren för Svenskar som jobbar i Lettland utan hävdade att ditt svar var universiellt. Liknande svar kan man nog få från fanatiska religiösa sektmedlemmar. Tidigare svängde du dig med begrepp som micro och makroperspektiv och det tog månader innan du fick hjälp att förklara detta.

    Jag börjar också tro att du är SD.

  9. Hervoris

    Conny, mr cool visar stort intresse för dig på sitt sneda vis. Du kanske ska känna dig smickrad!!
    Tyvärr tror jag inte du skulle uppskatta sällskapet. Det är ju snälla folk man vill vara bekant med.

  10. Conny Forsström

    Svar till Bröderna Gidlöf- Leif talking (2010-03-30 10:35)
    Du får gärna berätta hur du fått för dig att jag är sd:are. Det är då verkligen mer än jag själv vet. Det går liksom inte att diskutera när hela ens blogg, rubriken, allt man skriver andas vänsterideologi, och man ändå blir beskylld för att sympatisera med sd. Om du tror att jag är sd, varför läsa min blogg? Att jag berättat om min ideologi och att det framkommer i alla blogginlägg tycks inte gå fram till denna signatur, tråkigt nog.

    Men jag antar att skälet till dessa grundlösa och totalt felaktiga beskyllningar om sd är att skrämma mig till att sluta blogga. Glöm det! Det gör jag aldrig!

  11. Conny Forsström

    Svar till Bröderna Gidlöf- Leif talking (2010-03-30 10:35)
    Del 2 Men det kanske är så att när argumenten tar slut, då är det lättare att sätta felaktiga epitet på meningsmotståndaren, i förhoppning att få denna att framstå i dålig dager.

    Kanske träffar jag så mitt i prick gällande högerns politik att det blir jobbigt för högersidan och då försöker man tysta mig genom att beskylla mig för att vara något jag inte är, så att jag då ska bli så rädd att människor tror jag är sd, att jag slutar blogga.

    Jag skriver nog väldigt bra eftersom högeranhängarna ser sig nödgade att ta till sådana angrepp. Det tar jag som en komplimang.

  12. Conny Forsström

    Svar till Bröderna Gidlöf- Leif talking (2010-03-30 10:35)
    Del 3: Sen säger du också ”Du kan inte skrämma mig..osv”. Om det är någon som blir skrämd här så är det jag. Dina beskyllningar är otäcka. Jag beskyller åtminstone inte högern för att vara något annat än just högern.

  13. lena björkstrand

    Tycker det verkar som om du har lite förföljelsemani conny. Bemöt istället meningsmotståndarna med fakta och bevis, så att de får svar på tal på sina frågor.
    Alla är nog inte ”högern in disguise”/ lena

  14. Hade

    Jag har kollat. Ända sen hösten 2007 har mr cool kommenterat dig nästan varje dag, ibland flera ggr/dag!
    Otroligt.
    Nu hjälper tvilling mr Z också till och tom trilling finns! Imponerande och skrämmande.
    Minst en kusin från landet har dessutom flyttat hit, du är mao belägrad av högern!
    Säger bara- uttröttas inte-som avsikten är!

  15. Hervoris

    Inte mitt eget heller;
    ”Hervoris säger:
    Du är en sannn kommunist!
    Rätta in dig i leden Conny!”

    Vilken strålande PR för högern-att skriva i andras namn!
    Patetiskt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.