Power to me and my friend

Startar den här dagen med den powerdryck som jag proklamerat för i tidigare inlägg.Nåja visst kom kaffemuggen och leverpastejmackan först…

Den var jättegod och uppfriskande – dock tyckte jag inte kanelen hade sin plats i denna kraftdryck…Smakerna vill inte alls gifta sig! Snarare blev det separation!(Dessutom är det kanel-toppningen som gör drycken mindre estetiskt tilltalande på bilden nedan…)

Maken och jag som knappast använt mixern annat än i milkshake-sammanhang (nåja någon soppa har det väl blivit…) hade nog mer förväntningar åt det hållet. Förväntningar som alls inte uppfylldes.

Njaa…sa maken…

Joo sa jag krampaktigt…Det här är smoothies! Som ungdomar köper i små plastflaskor på Konsum och tar med sig som lunch, i samband med tentor  o s v.

Aha…sa maken…

Ja, vi tar väl det någon mer gång, tillade han eftersinnande.

4 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Kanel är en av mina favoritkryddor! Jag slänger alltid ner en kanelstång i mitt thé och det är bara så gott! Sen läste jag någonstans att kanel är bra och hjälper till att hålla blodsockernivån på en hyfsad nivå och det var ju himla bra.. (tänkte jag och tog en kaka till) haha…

  2. Birgitta Johansson

    Tack för kommentaren Helena!
    Jo kanel är mycket gott men inte som toppning på denna dryck. Kanske om man blandar i..?
    Och du…du får väl hursomhelst ta en kaka till …du får ju äta för två! Hihihi….

  3. Birgitta Johansson

    Svar till Mio (2010-02-21 16:51)
    Du missförstår mig, dyra Mio – den var god men den smakade inte milkshake!
    Vår son tyckte tydligen också synd om oss (som inte fick milkshake…) och godkände vaniljyoghurten men tyckte vi skulle ta 1 banan och 1 dl frysta blåbär och mixa dessa tre ingredienser istället!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.