Till kvällsfikat

Med favoritmuggen med Mårran-motiv och två rostad prickigkorv-smörgåsar  går jag igenom lite favorit-bloggar efter att ha kommit hem från arbetet…

4 kommentarer

 1. Lambergsfrua

  Jo du, aggressioner kan jag känna ibland (sällan) men jag går inte till handgripligheter, som tur är. TV:n är fortfarande hel *fniss*
  Ditt kvällsfika se got ut!
  Önskar dig en god natts sömn, när det är dags för loppelådan.
  Soliga go’nattkramar!

 2. Helena Nilsson Springare

  Åh, du och jag har en likadan mårranmugg 🙂 Jag och barnen har fått ca tio olika muminmuggar och alla är de olika. Min favorit är hattifnattarna som vissa i familjen av nån anledning kallar för ”snoppmuggen” haha… Nästa gång ska jag önska mig STINKI! Han är så söt! 🙂 Ha en skön dag //H

 3. Birgitta Johansson

  Sandra: Jo, den var läcker. Jag har alltid tyckt att dylika lokor vittnar om sommar. Min mamma hade gardiner med loka-mönster..Vi hade tidigare en tapet med något liknande…
  Lambergsfrua: Litar på din impulskontroll. Jo rostat med pastej och inlagd gurka DET ÄR EN HÖJDARE!
  Helena…: Ja skulle nog också gärna se fler i mitt porslinsskåp. Men Mårran är ju speciell!Eftersom jag dras mot det lite udda i livet…så dras jag förstås till henne!Kul att du ska komplettera med Stinky! Själv ska jag ”presentera” ”någon” med Mymlan!
  TACK, Sandra, Lambergsfrua och Helena…för era kommentarer!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.