Nyskapande

När jag slår upp morgontidningen (den lokala…) får jag se att ett par angett platsen för sin förlovning på ett något anorlunda sätt! De skriver "I Jacuzzin" i stället för "I Koh Samui" eller andra exotiska platser…

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Och i detta hus lever vi i synd så det bara sjunger om det.. vi är ju ”inte ens förlovade” men.. jag undrar var vi skulle göra det den dagen det blir aktuellt? Hmm.. *funderar* Man får väl försöka komma på ett romantiskt ställe dit inte kidsen hinner komma innan man är klar 😀

  2. Birgitta Johansson

    Men Helena! Du måste se till att din man gör dig till en ärbar kvinna! OM DU VILL förstås….Du får skylla dig själv när du skriver ”synd”….Du härstammar från norrersta, norrersta norr – och jag en bit nedanför…vi är sådana bara…
    Kram…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.