Dolly, flyttförberedelser och knytis med mintchokladmilkshake

Lyssnar på Dolly Parton på Spotify. Ledig hela helgen och njuter obeskrivligt av…just det…våren…den goda musiken….tanken på att få bryta upp och installera sig i en ny fin lägenhet i centrala Umeå!

Bökar och tömmer i närförrådet som i vårt fall befinns alldeles utanför dörren i trappen.

"Hård sanering" gäller – bra-att-ha – har aldrig gällt för mig! Maken ser lite tvekande ut men tycker nog att det för det mesta är rätt.

-Det är bara att blunda hårt och slänga – sa saligen sedan länge  avlidna faster Hilma – som både upplevt fattigdom och elände.

Man blir ju faktiskt inte rikare för att man har en massa bråte i förråd och "lador" som ska fraktas runt när man byter boende alternativt lyftas och flyttas när man söker något som man VERKLIGEN behöver!?

Ikväll har Bonus med hustru  påbjudit fest – vi ska träffas hos oss och de medtager en härlig skinkfrestelse har det sagts.

Vi fixar förrätt Solöga och desserten som kommer från haha… ICAkuriren förstås (se tidigare inlägg).

En Mintchokladmilkshake där vi bland annat ska tillsätta pepparmintsarom, något som jag aldrig tidigare bekantat mig med.

Ska serveras i små portionsglas – är det en höjdare lägger jag ut den….

Solöga

 

4 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Har du tid till at ”loppa” lite eller sälja på tradera så kanske du skulle göra en smärre förmögenhet på allt som ligger gömt i alla vrår? 😀 Fast när man flyttstökar har man ju inte alltid tid med sånt..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.