Denna fråga för rörelsehindrade – en ren skitsak!!!

Tanken slog mig med full kraft  på den "stora toaletten" på Coop Ersboda idag.Jag smet in där p g a kön till "de små" och eftersom jag varken såg någon rörelsehindrad eller småbarnsmamma i närheten.

Där slog det mig med full kraft!

Odören!

Små barn är helt underbara och även de som byter på dem …men kanske mer noggrann "emballagering" skulle vara fint och förhindra en sådan stank som den jag möttes av idag!?

När jag och andra tvåbenta möts av en dylik odör på någon toalett (turistmage eller vad det kan vara…)  så kan vi raskt slinka in på någon annan; DEN MÖJLIGHETEN HAR INTE RULLSTOLSBURNA!!!

BETÄNK även hur länge de måste vistas där!Deras belägenhet gör att de inte kan hålla andan och swischa in och ut på några få minuter!

Så tills vidare – SMÅBARNSFÖRÄLDRAR "fäll ner och spola" – det som kan fällas ner och för övrigt EMBALLAGERA VÄL!!!

TILL ER SOM BESTÄMMER – låt bygga toaletter där de som behöver mer utrymme kan få det utan att alltid tvingas utstå dålig lukt!

En kommentar

  1. Helena Nilsson Springare

    Håller me.. *uurk* Förvånansvärt många bebismorsor SKITER (!) i att någon ska komma efter dem. Och ännu värre är när de slänger blöjor i papperskorgar på stan, eller leos Lekland eller på annat sätt hivar omkring sina bebisars ”gulliga” bajs på ställen där det absolut INTE ska va bebisbajs.. Uuuusch!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.