Plant-migrant(er)

Flyttar och drar mina plantor för att kunna uppnå bra resultat. Lobelian ska ju naturligtvis hänga högt så där måste en annan växt in. Sedan skulle jag vilja ha något slags gräs (finns intressanta…)…Chokladblomman börjar nu blomma ordentligt…chokladdoften kommer att bli bedövande sena sommarkvällar (haha…). Doftviolen ska inte få så mycket större kruka för då blommar den mindre har jag läst. Just nu är den helt underbar!!!

Grusnejlikan lovar sommar, crispig småsallad, friska bubblande sommardrinkar, härlig musik, parkpromenader och fin gemenskap med vänner!

 

2 kommentarer

  1. Birgitta J:n

    Åh, Anne-Marie din raring!
    Tänk, jag hade tänkt ”adda”…men nu får jag inte diskutera växter med Anne-marie nå´t mer…:-(…

    Glad blir jag för att du fortsätter följa min blogg!!!

    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.