Dumt, men speciellt

En måndag morgon som påbörjas med ett dovt alarm på mobilen som får en att sätta sig upp ur sängen. Lusten att gnugga ögonen är stark, men får trycka undan den idag när man åkt på ögoninflammation igen. Suck. Tur att jag har en behandlingssalva hemma sedan förra veckan. 

 

 

 

Nu sitter en själv i köket och väntar på att tevattnet skall bli klart, så man kan få sig ytterligare en kopp te och nu även äta en bit macka till det. Halsen är inte på topp efter helgen, även om den var värd det. 

 

Jag gillar min tekopp till vänster i bild.

 

 

 

Fredagen firades med och för en tjejkompis som tidigare i veckan blivit 26år. Vi drog ut på stan helt spontant och hamnade tillslut på O’learys. Har aldrig varit där, men var rätt mysigt faktiskt. Flera av vännerna gick runt för att se om de hittade några det kände, men då var det några andra som jag kände som hittade mig. Det är alltid kul att se gamla bekanta ansikten. Skönt att veta att dem lever och verkar ändå roa sig.

 

Lördagen blev desto stressigare,
men ändå i slutändan bra. 

 

Dagen började ganska tidigt, men fick ingen större aktivitet förrän senare vid två-tiden. Bila hit, tanka, bila dit, fram och tillbaka, stressa fram kläder, bila tillbaka, stressa, ringa och krångla, vänta, beställa mat, äta. Jag skulle vilja säga att min stress la sig nog inte förrän just när man börjat äta, eftersom lördagens planering vart så framskjuten. Vi klarade oss dock från värre komplikationer som tur var.

 

Efter allt ovan gick vi till The Studio och blev sminkade och fotade. Jag tycker det var rätt trevligt och en ganska bra grej att göra innan kvällens utgång på krogen Krogen.

 

Det tog oss dock en stund att ta oss ut, men det gick ganska bra ändå. Dock på söndagmorgon kände jag att förkylningen bitit sig fast vid mig igen och jag troligt måste tillbringa några dagar hemma för att kurera mig från det värsta av den. Nej, te var det va? Hoppas ni alla har en bra måndag! Tjo tjo~

 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.