Nattens halvmåne

Idag när jag körde hem från Umeå tittade jag lite på månen. Inatt är den halv och molnen susar lite lätt runt den. Den lyser rätt klart och låten "I’m Yours" av Jason Mraz började spela på radion. Genast infann sig en viss känsla av nostali.

 

Man tänker tillbaka på den tiden man var mest aktiv inom nycirkusen, där man hade en träningslokal dit folk faktiskt kom och tränade. Musik och erfarenheter flödade fritt och just denna låten dök upp innan sommarens CBY(Camp Burn Yourself). Tydligen uppkom den låten bland alla Eldsjälar innan den började spelas på radion, vilket också var rätt intressant i sig.

 

I dagens läge har man ingen egen lokal och de som vill fokusera sig på träning och utveckling inom nycirkusen har inte riktigt hittat rätta platsen för det. Får hoppas att min förening snart får tummen ur, annars får man försöka hitta annat folk för det..

Nåväl, nu skall jag försöka avrunda.. Godnatt jornalen.

 

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.