Måndag 15/8

Idag vaknade man av att alarmet på klockan visar 10:00 och dax att vakna. Ser mig först omkring ifall jag ser någon funirlug katt, men han verkade vara på nedervåningen.

Blev göra frukost innan en liten kort men rask promenad och sedan en skön dusch innan det blev att söka lite lägenheter och dona med lite annat. Skall nog försöka uppdatera mitt CV också idag. Känner mig smått kreativ.

Simba som katten heter, letar nytt hem. Ifall du vet av någon som är sugen på att köpa en charmig prins som har lite spring i benen till och från, samt gärna håller sig i närheten.. Tveka inte att höra av er.

Här kommer nå bilder på charmknutten.

 Jag säger då det: Vilka blå ögon!

Nej, fortsätta vara duktig idag kanske. Tjo

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.