Svara annonsören.

Jag kände bara för att nu skriva ett litet inlägg, riktat till er som ö.h.t kollar på annonser. Ifall ni skriver på en annons, eller på annat sätt visar ert intresse för djuret/tv/bilen/telefonen, eller vad det nu kan vara.. När vi väl fått respons, kan ni inte vara vänliga att svara om ni fortfarande är intresserad?

Det är grymt irriterande som annonsör att få massa intresseanmälningar på sitt djur, vara, tjänst… MEN ifall personen helt, hipp som happ, slutar svara… Hur mycket energi tror ni inte att den person som lagt ut annonsen får lägga ned och vänta? Kommer personen höra av sig igen? Var denne köparen verkligen seriös? Har han/hon verkligen fått mitt mail?.. Osv. osv.

 

Jag själv när jag hade mina kaniner ute på blocket var det personer som svarade på min annons, men det tog sin lilla tid innan de återkom. Turligt nog så har jag en ängels tålamod och väntar snällt på att de som visat intresse ska höra av sig, men jag känner ändå att det var otroligt energikrävande.

 

När jag själv svarar på annonser brukar jag skriva hur läget är, att jag kanske inte har pengar just nu.. Eller måste fundera på saken. Har hänt att man tappat bort mailet bland alla sina andra, men det är inte mer än mänskligt.. Fast när det  händer att 9 av 10 personer slutar svara, då börjar man undra.

 

Tycker inte ni själva också att det vore otroligt mycket bättre ifall ni bara kunde skriva: "Jag vet inte om jag vill köpa -infoga ord- . Får jag fundera lite?" Eller "Jag är inte intresserad längre." Kort och koncist. Behöver inte vara svårt? Ett nej är ett nej. Ifall annonsören undrar varför, så behöver du inte svara. Det kan lika gärna vara personligt.

Nu fick man skriva av sig lite.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.