Besvärligt

Det är besvärligt när en själv gör saker mer komplicerade än vad dem är. Ifall man inte tänkte så mycket så kanske det hade varit enklare. Kroppen ställer till det, huvudet ställer till det, jag ställer till det.

Saker kunde vara så mycket enklare om andra saker inte hände. Nåväl, bara att ta saker som det kommer.. Besvärligt med krångligheter, men inte så mycket man kan göra åt det i efterhand.

Tankarna flyger, men försöker fånga in dem i lådor så jag kan lägga dem åt sidan. Spara, vänta. Jag vill ta itu med dem sedan, inte nu. Packa ned i byrå eller lägga på hyllan en stund. Får se hur det går för mig på det planet.

Nu blir det en kopp te innan man ska försöka lösa dagens göromål. Tjo~

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.