O-oh~

 Sitter just nu i sängen och funderar på hur livet kommer se ut om ett kvartal. Vart jag kommer stå och vart jag kommer vara. Troligtivis i min egna lägenhet i Umeå, eller i gott sällskap hos en vän.

Spelar lite videos via youtube och söker lite insperation för att komma igång med tränandet igen. Dans, koreografi, kreativitet. Jag har saknat det idag, men har inte bra yta att vara på eller tillräckligt bra väder ute för att försöka öva.

Kanske att en sådan möjlighet kommer inom kort, om inte annat får jag leka med tanken av hur saker kommer vara eller saker man kan göra. Så vi avslutar med en av låtarna jag spelat igenom via youtube.

 

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.