Up in the morning

En halvtimma innan start är jag på plats. Spelar lite musik från "skolans" stationära och funderar över hur trött jag kommer vara idag på eftermiddagen och vad man egentligen skall hinna med. Blir att springa på dressman i alla fall, men måste till bilen och hitta påsen först.. Hmm, men det blir nog bra.

 

Gårdagens dag vart inte alls som jag hade planerat den, förutom "träningen" som egentligen bara blev ett möte om framtiden. Planering inom föreningen och vad som kanske komma skall, samt idéer av olika slag. Ibland är det bra och skönt att bara få brainstorma ut idéer.

 

En annan sak jag vart bitter och irriterad på i helgen är när en bekant har sagt att jag skall få umgås med denne eller sova över hos denne mot natten till lördag, men ställer in för att denne är för trött. Visst att man kan respektera det, men att ställa in sista minuten.. Det kändes bara fel, eftersom man i god tid ändå kunnat förvarna.

Själv var jag halvt inställd på att sova där, halvt inställd på att få åka hem.. Dock när klockan närmade sig tolv på natten så hade jag redan planerat för att stanna i Umeå istället för att åka hem.. Men tji fick jag. Det som gjorde mig mer stött var att personen sedan lämnade statusmeddelanden online: "Trött men kan inte sova.. bla bla bla.." .. Vilket man kände inte var så värt som ni säkert själva känner.

 

Kvällen igår avslutades dock med filmen "Cloudy with a Chanse of Meatballs" som var underhållande och åtnjöts i gott sällskap. Idag känns det kyligt i luften men i övrigt har jag på mig min nya myströja, så jag överlever. Nu skall jag se vad andra har haft för sig via min smartphone. Over and out.

 

 

 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.