En sån morgon.

Det var vad jag hade imorse, en sån morgon. En morgon när saker och ting inte blir riktigt som man tänkt sig. Först försov jag mig såklart, sådana mornar börjar alltid med en försovning. Nåja, jag försov mig inte mycket, räknade ut att jag skulle hinna om jag tog cykeln och det såg inte ut att regna mycket. När jag trillade ut genom ytterdörren behövde jag bara kasta en blick på cykelsadeln för att se att den var helt genomdränkt. Men allt var inte förlorat, om jag pinnade på till busshållplatsen skulle jag hinna med buss nummer två! Buss nummer två kom inte… Den tredje bussen som kom gick inte förbi där jag skulle. Så jag fick snällt vänta till buss nummer fyra. Behöver jag påminna om att det fortfarande är sommartidtabell som gäller?

Tjugo minuter sen rusade jag in i receptionen och fick veta att jag dubbelbokat mig… Som tur var fick jag inga bannor någonstans, snarare förstående blickar och fniss.

Resten av dagen gick nästan bra, missförstod J och trodde inte att han skulle dyka upp för att se True Blood, blev glatt överraskad när han plötsligt stod vid dörren, kollade på mitt konto och såg till min glädje att det innehöll mer likvida medel än vad jag trott, det vill säga mer än noll och intet.

Så summan av dagen är att den blev mer intressant och rolig än vad jag trodde! Ska bara virka färdigt ett öra på en toklila kanin och sedan tänkte jag avsluta innan det blir mer rejäla missöden. Det är väl så? Man ska sluta när man ligger på plus!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.