Hurra!

För mig! Har haft en riktigt bra födelsedag med fina människor, ingen stress och en massa fika. Är totalt och helt jättetrött men det är det värt. På lördag är det dags igen men med en annan variant av firande. Det ser jag också framemot och mellanspelet innehåller häng med släkt och vänner. Och lite business också.

Här är årets tårtexperiment. Marsankräm, bärblandning och choklad som fyllning. Blev lite lätt glad över att få en ursäkt att leka med grön pyntgele och var på vippen att gå helt crazy med den.

Fick pengar, lott, elvisp (en riktig en med bunke och allt!), fria sms i ett år, presentkort på bodyshop, krukväxt och snittblommor.  Mucho nice! Förutom alla gulliga grattishälsningar på FB och sms, mobilen har plingat på rätt bra idag.

Angående vad jag skrev igår om att jag inte har någon familj, karriär eller utbildning. Jag har inget körkort heller! Sorry, men jag tycker att det är lite festligt. Jag är fullkomligt nöjd med mig själv. Just nu fokuserar jag på andra delar av livet, eller snarare mig själv. Allt det där andra får väl komma om jag lyckas snubbla över det. No worries!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.